Благотворителна кампания „Надежда за детство”

„Веста” ООД, чрез своята нова запазена марка „PALOD 1999 започва благотворителна кампания „Надежда за детство”.

От 20 февруари 2012 г. фирмата за производство на корпоративно (фирмено) и работно облекло „Веста” ООД, чрез своята нова запазена марка „PALOD 1999 започва благотворителна инициатива „Надежда за детство”. В рамките на 1 година фирмата ще дарява по 5% от нетната си печалба на фондация „За Нашите Деца” за предотвратяване изоставянето на новородени и деца до тригодишна възраст. „Надежда за детство” – това е от което се нуждаят хиляди деца в България, които живеят зад стените на социалните домове, без да имат шанса да растат, обградени от внимание, обич и грижа.

Цел на „PALOD 1999 е да предлага на своите клиенти  висококачествени продукти, които да отговарят на нарастващите нужди от комфортно, удобно и елегантно облекло на работното място. В същото време фирмата развива модерна политика на социална отговорност и има желание да инвестира дългосрочно в семейната грижа за българските деца. Ръководството на „Веста” ООД вярва, че всяко дете заслужава да има семейство и да расте, обградено от любов и добра грижа и за това с готовност се присъединява към усилията на фондацията.

С набраните от благотворителната инициатива средства фондация „За Нашите Деца” ще може да помогне на семейства, изправени пред дилемата да се разделят с децата си поради една или друга трудност. Всяка година в България се изоставят над 2000 деца до тригодишна възраст. В много от случаите семействата изоставят децата си не защото не искат да се грижат за тях, а заради бедност и липсва на подкрепа. Тези родители имат нужда от помощ, за да преодолеят препятствията в техния живот. От фондацията споделят, че в над 80 % от случаите, те успяват да помогнат на семействата, за да задържат децата си и да се грижат добре за тях. Това е доказателство колко нужна е материалната и психологическата подкрепа за родителите.

Всеки, който избере марката „PALOD 1999избира и да помогне на една значима социална кауза. От фондация „За Нашите Деца” вярват, че заедно можем да променим съдбата на много деца и да ги спасим от самотата и изолацията на социалните домове.  Присъединете съм към нас.

www.vestabg.com

https://www.facebook.com/PALOD1999

http://detebg.org/

Translate »