';
side-area-logo

Шоурум и приемна

Автомобилният гигант избра Веста за създаването на дрес кода на цялата дилърска мрежа в България. Всички автосалони на Renault-Nissan в страната приеха единна визия на служителите от шоурум и приемна.

 

Верига ресторанти Pure, София

Веригата PURE, която е домакин на много бизнес обеди и срещи, посреща с чудесна кухня, кафе и десерти в приятна градска обстановка.

 

Инженеринг, сградна автоматизация, дизел генератори

Alocor е компания, която има дългогодишен опит в дистрибутирането, монтирането и поддръжката на дизелови генератори, както и системи за сградна автоматизация (BMS).

Клуб Gramophone, София

Клуб Грамофон, София, обнови униформите на персонала си с ансамбли в ърбън стилистиката с предпочитание към деним тоновете и топлото кафяво.

проект за униформи на телеком в България

Идея и изпълнение: ``Веста`` ЕООД

Веста 1999 участва в десетки конкурси за униформено облекло и се гордеем с всяка от идеите си и изпълнението на предложените решения. Последните винаги  съобразяваме с търсената от младите служители модерна визия, но не пренебрегваме комфорта, който трябва да носи работният костюм.

Готварски униформи

По индивидуални разработки

Веста 1999 изработва пълния асортимент готварски униформи, които могат да бъдат създадени изцяло по спецификации на клиента. Така например, за състезанието на големите шеф готвачи в света, организирано от Асоциацията на професионалните готвачи в България, надградихме модела на базисната куртка с детайли като специични джобове, копчета и пр. допълнителни екстри.