We dress your business

Веста 1999 е креативен и смел екип, който обича предизвикателствата, а те са много и винаги нови заради индивидуалния подход към всеки от клиентите ни.

За да „облечем вашия бизнес“, както обобщено казва за философията на нашия бизнес слогънът на компанията, ние материализираме идеите ви, създавайки напълно уникални и съобразени с представите и изискванията ви униформи, отличаващи се с модерен дизайн, висококачествен избор на платове и прецизен подход към детайла.

Нашите продукти:

– Корпоративно облекло

Корпоративният сектор е необятен. Освен чисто кoрпоративните модели, които дрескодът познава, като стандартен костюм от две или три части, този сегмент включва и цялостна визия за хотелски комплекси, ресторанти, центрове за забавление, културни центрове, институции, охранителни компании, дилърства. Тук процесът по създаването на една униформа преминава през няколко задължителни етапа:

среща разговор с клиента, в която екипът ни се стреми да получи основната информация за изискванията и предпочитанията на служителите на компанията клиент
предложения за материали, цветови варианти и дизайн и одобрението им от клиента
ценово предложение и одобрението му от клиента
последният етап включва самия процес по изработката – в зависимост от количеството и сложността на моделите, процесът трае между 4 и 5 седмици, след които клиентът получава завършените продукти (в срока се вклюва и брандиране – поставяне на лого на клиента, когато е необходимо).

– Рекламен текстил

Всички готови решения от летния и зимен асортимент: шапки, тениски, ветроустойчиви и водоустойчиви якета, всички видове връхни облекла, аксесоари, както и брандирането им, ако е необходимо!

– Работно облекло
(Дрехи и лични предпазни средства)

В сектора работно облекло обслужваме компании, за които дрехите са много важна част от грижата за сигурността и комфорта на служителите. Освен съобразяването със специфичните корпоративни цветове и детайли в този сектор е от изключиетелно значение какви материали ще се използват в зависимост от работната среда, както и изборът на точен модел, който да отговаря на условията за безопасност и сигурност.
Освен работно облекло, което включва целия зимен и летен асортимент, осигуряваме и цялата гама лични предпазнаи средства. В този сектор на нас се доверяват изцяло строителни фирми, транспортни, фасилити и почистващи компании.